FAQ

Bestellen

Hoe kan ik een bestelling plaatsen bij Broodgodin?

Bestellen kan via onze webshop. Wij helpen je graag met vragen of advies, stuur daarvoor een bericht naar +31 6 27 34 85 62 of mail naar info@broodgodin.nl.

Welke betaalmethodes accepteert Broodgodin?

Betalingen kunnen gedaan worden met iDEAL of overboeking. Wij pakken je pakket in en versturen hem zodra je betaling bevestigd is.

Verzenden of ophalen

Wat zijn de verzendkosten?

Onze verzendkosten zijn €6,25 per bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk om je bestelling gratis af te halen. Je kan ons hier vinden:

Zandsloot 8, 1721 HK Broek op Langedijk

Waarom verzenden jullie niet gratis?

Verzenden is helaas niet gratis. Sommige webwinkels kiezen er voor om de verzendkosten in de prijs mee te rekenen. Dat betekent dat wanneer je meerdere items bestelt je in totaal meer kwijt bent aan verzendkosten.

Wij zijn graag transparant over de kosten, en vinden het niet eerlijk om te verdienen op verzendkosten als jij meerdere items bestelt. Daarom rekenen wij €6,25 verzendkosten.

Wanneer ontvang ik mijn pakketje?

Wij verzenden je bestelling de volgende werkdag via PostNL. Je pakket wordt binnen 2 à 3 dagen thuis geleverd. Het onderstaande tabel laat de geschatte verzend- en bezorgdagen zien:

Besteld op Verzending op Levering op
Maandag Dinsdag Woensdag
Dinsdag Woensdag Donderdag
Woensdag Donderdag Vrijdag
Donderdag Vrijdag Zaterdag
Vrijdag, zaterdag of zondag Maandag Dinsdag

Ik heb gekozen om mijn pakket op te halen. Waar en wanneer kan dat?

Ophalen kan op het volgende adres:

Zandsloot 8, 1721HK Broek op Langedijk

Ophalen kan op afspraak. Zodra jouw pakketje klaar ligt nemen wij contact met je op. Wij sturen jou een sms’je als je je nummer hebt achter gelaten bij je bestelling, en anders een mailtje. Via de sms of e-mail spreken wij samen af wanneer jij je pakketje op komt halen.

Krijg ik de track & trace code van mijn bestelling?

Nee, nog niet. Wij zijn een startend bedrijf en zijn nog aan het opbouwen. Wij werken er momenteel aan!

Ruilen & retourneren

Wat is het bedenktermijn?

Je hebt 14 dagen de tijd om over je aankoop na te denken. Wil je iets ruilen of retourneren? Laat het dan binnen 14 dagen aan ons weten. Dat kan door te mailen naar info@broodgodin.nl of door je pakket direct terug te sturen. Bewaar het verzendbewijs, daarmee kan je aantonen dat je het binnen het termijn hebt teruggestuurd. Je hebt 14 dagen om je bestelling te retourneren nadat we bericht van je hebben ontvangen. De verzendkosten voor retourneren via PostNL liggen rond de €6,75, deze zijn voor eigen rekening.

Wij kunnen levensmiddelen die geopend zijn helaas niet terug accepteren.

Wat moet ik doen als ik beschadigde artikelen heb ontvangen?

Neem contact op met onze klantenservice door te mailen naar info@broodgodin.nl of een bericht te sturen naar +31 6 27 34 85 52. Vermeld in je bericht je bestelnummer, om welk artikel het gaat en voeg een foto toe van het artikel waarop de beschadiging te zien is. Samen gaan wij op zoek naar een passende oplossing. In de meeste gevallen betekend dit wij je geld terugstorten, of een nieuw product leveren.