Over Broodgodin

eigenaar Broodgodin

Hoi, ik ben Daniël, geboren op 25 september 1996 en ik ben de bakker achter Broodgodin. Op mijn 15e ben ik begonnen als hulp in een kleine bakkerij naar aanleiding van de stage die ik daar toen liep. Van het een kwam het ander en ben ik op mijn 17e de bakkersopleiding gaan doen. Dit werk heb ik in diezelfde bakkerij gedaan totdat ik 23 was. Ondanks de vele nachtdiensten heb ik altijd ontzettend van het werk genoten, en verlang er nog vaak naar terug (gelukkig word ik zo nu en dan nog ingeschakeld wanneer er een zieke is).

 

Het vak  niet helemaal los gelaten

Inmiddels vul ik het grootste deel van mijn vrije tijd met het werken aan Broodgodin, naja werk, het voelt meer als hobby om eerlijk te zijn. Heerlijk brood bakken om nieuwe recepten te testen en om dat zelfde brood vervolgens te delen met iedereen die ik lief heb, voelt voor mij echt onbeschrijfelijk leuk.

Eerlijk

Ik sta volledig achter onze producten. Dit komt omdat ik ze stuk voor stuk persoonlijk heb getest. Het zijn de beste producten waar ik mijn handen op kan krijgen en daar ben ik trots op! Ik ben van mening dat alleen als ik 100% tevreden ben over een product, het goed genoeg is om daar geld voor te vragen. Je vindt in onze webshop dan ook alleen producten die jouw brood echt beter maken.

Gepassioneerd

Brood bakken is iets dat mij blij maakt. Het is ontzettend leuk, en het resultaat is heel lekker én gezellig; samen aan tafel met een versgebakken brood. Geloof mij, als je één keer zelf een brood gebakken hebt wil je niks anders meer. Ik en de mensen om mij heen in ieder geval niet. Daarom blijf ik werken aan nieuwe recepten en leerzame berichten.

Behulpzaam

Mijn doel is dat iedereen succes behaalt. Een toegestuurde foto van iemand die vol trots zijn  eerste versgebakken brood uit de oven haalt, daar word ik echt gelukkig van.

Om dit te bereiken zijn al onze recepten zo gemaakt dat ze in een huis-tuin-en-keukensetting gewoon lukken. Als je nou toch ergens tegenaan loopt, kun je mij altijd een whatsappje sturen op het nummer van Broodgodin, ik help graag en van iedere vraag leer ook ik weer iets.

Blog banner

Broodgodin is hobby

 

Helaas, Broodgodin is nog echt hobby. Van het aantal bestellingen dat ik binnen krijg kan ik nog lang niet leven. Mijn droom is stiekem toch wel een beetje dat dit op een dag zo zal zijn. Geen zorgen, ik vermaak mij prima, ik heb naast Broodgodin twee baantjes waarvan ik er bij één aan het doorgroeien ben tot leidinggevende. Ook hier geniet ik erg van.

Help jij ons groeien?

Dat kan, namelijk door jouw feedback. Feedback is voor mij (en ieder ander bedrijf) een van de belangrijkste dingen die er bestaat. Door jouw mening over ons bedrijf, onze website, recept of product met ons te delen worden we steeds een stapje beter en maken wij het lekkerste brood voor iedereen een stukje toegankelijker.